Mac68k Forums

Home


Welcome, Guest
Guest Settings
Help

Mac68k Forums » tt


 
User Profile for tt
tt
   
 
Registered: Aug 25, 2012
Total Posts: 144
 
   


Recent Messages: Point your RSS reader here for a feed of the latest messages in all forums
Re: 040 to 060 Hacking
 
Development » Hardware Hacking, Jan 15, 2017
Shucks, I missed that one. Well at least I have the parts I need, but need to test them. First post ...
Re: AztecMonster II SCSI->SATA
 
Development » Hardware Hacking, May 24, 2015
I backed a CHIP board as well, so it'd be a nice application for it if possible. I would be OK with ...
Re: AztecMonster II SCSI->SATA
 
Development » Hardware Hacking, May 24, 2015
I hope you are able to spare some time on this project. =) The issue with existing solutions is they...
Re: "Seed" IIx trouble
 
Help » Hardware Help, Mar 15, 2015
Oh nice, looks great! Yeah, I remember one or two stubborn solder joints like that on that board. I ...
Re: AztecMonster II SCSI->SATA
 
Development » Hardware Hacking, Mar 11, 2015
Gregory, thanks for posting your experience with this board. Do you have a slightly more modern SCSI...
Re: "Seed" IIx trouble
 
Help » Hardware Help, Mar 6, 2015
Great job on explaining and documenting the various issues with this power-on circuit!! Much appreci...
Re: "Seed" IIx trouble
 
Help » Hardware Help, Feb 26, 2015
Oh nice you found the issue. Did you take before/after pics of the patch wire? I am looking forward ...
Re: IIx Soft Start Not Working
 
Help » Hardware Help, Feb 24, 2015
I checked the connection between the switch and L4 and it was open. So I patched it on the underside...
Re: IIx Soft Start Not Working
 
Help » Hardware Help, Feb 23, 2015
Thanks guys. I'll check the line going to L4 (pin 4 according to the link dougg3 provided) from the ...
IIx Soft Start Not Working
 
Help » Hardware Help, Feb 23, 2015
To continue from dougg3's thread here: https://mac68k.info/forums/thread.jspa?threadID=338&tstart=0 ...